Time Controll

Time Controll

Time Controll

Faq index

Question Answer actions
Ik was te laat met registreren en nu klopt mijn begin of eindtijd niet?

Neem contract op met je begeleider, deze kan mogelijk de tijden nog aanpassen. Je kan alleen voor de huidige (vandaag) dag de tijden registreren, als je morgen een eindtijd voor gisteren wilt maken kan dat niet, dus zorg iedere dag voor een begin en een eindtijd.

show
Je naam in plaats van e-mail adres?

Als je jouw profiel gegevens verder invoerd onder het Menu Item "Profile" dan zal je e-mail adres op je overzicht veranderen in jouw naam. Dit zorgt ervoor dat op jouw overzichten ook je naam zichtbaar word.

show
Kan ik nog steeds thuiswerken?

Dat kan alleen als je een goede reden hebt om thuis te werken, zoals ziekte. Daarnaast moet je ook toestemming vragen om thuis te kunnen werken, en in de werkomschrijving vermelden van wie je toestemming hebt gekregen.

show
Waar is WorkSheet voor?

In WorkSheet worden de werkzaamheden vastgelegd die maximaal 48 uur mogen duren, op basis van een branch / Issue maak je hier een WorkSheet aan, waarin je omschrijft wat je in deze branch gaat maken. Geef duidelijk de branchnaam en GitHub (ziet automatisch bij project als je in project werkt, project kan ook gewoon leeg zijn) op. Je maakt deze aan samen met de Branch die je op Github aanmaakt. In je beschrijving plaats je telkens een link naar je github account, behalve als de gihub account op robusoft draait, dan volstaat alleen de naam van het project.

Werkproces -> Werk volgens tickets, issue en scrumboard -> noteer in worksheet je Github naam, issue en selecteer het project -> beschrijf in het kort je werkzaamheden. -> Maak een aparte Branch op basis van "Develope" aan en de naam zegt dan iets over het werk. -> Push regelmatig. -> Probeer binnen 48 uur een PR (Pull Request) aan te vragen. -> Je begeleider en collegas controleren de PR -> Merge de branche in Develope Tree -> Begeleider controlleerd en geeft de goedkeuring.

Na de goedkeuring kan je een nieuwe WorkSheet aanmaken en begint het process opnieuw.

Indien je geen GIT gebruikt is het zaak dat je jouw werkzaamheden zo goed mogelijk beschrijft in Description, zodat de begeleider kan checken wat je aan het doen bent.

show